فرنگی

پنه با سس گوجه فرنگی

پنه با سس گوجه فرنگی

یک غذای پرطرفدار ایتالیایی است.کمتر کسی را میتوانید پیدا کنید که از طعم بی نظیر این غذا خوشش نیاید.پنه پاستا با انواع رسپی ها در سراسر جهان طبخ میشوند.پنه پاستاها غذای محبوبی هستند و بسیار خوشمزه.
بریم سراغ آموزش پنه پاستا با سس گوجه فرنگی در مجله آشپزی ضدایکس

مواد اولیه پنه با سس گوجه فرنگی:

۲۳۰گرم پنه پاستا
۱ق غ روغن زیتون
نصف یک عدد پیاز سفید خرد شده
۱حبه سیر
نصف ق چ پرک
فلفل قرمز ۱ق چ
ریحان خشک ۱ق چ
نمک نصف پیمانه
آب ۱/۵پیمانه
سس گوجه فرنگی نصف پیمانه
خامه۴۰گرم

طرز تهیه پنه با سس گوجه فرنگی:

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون یک تابه بزرگ داغ میکنیم.
پیاز و سیر خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا پیاز ها کمی سبک شوند.
سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید.
آب،ریحان خشک،پرک،فلفل قرمز و نمک را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۲دقیفه بجوشد.
خامه را افزوده و انقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود.سس باید کاملا لطیف باشد.پنه پاستا ی ابکش شده را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم تا همه سطح پاستا را بپوشاند.
در تابه را میگذاریم تا به مدت ۵دقیقه جوش بخورد تا پاستا کاملا نرم شود.
این غذای لذیذ رو همرا با برگهای ریحان تازه تزئین و سرو کنید.نوش جان

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا